Argăseală lămureşte situaţia lui Mihai Costea: "Craiova e în faliment, nu avem cum să-l vindem"



 

**VIDEO** Argăseală lămureşte situaţia lui Mihai Costea:

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a explicat motivele pentru Steaua nu poate să se despartă de Mihai Costea, care, deşi nu a mai prins vreun meci de mai mult de un an, continuă să primească 11.000 de euro pe lună.

"Universitatea Craiova este în procedură de faliment, iar legea prevede ca, în această situaţie, lichidatorul să conducă activitatea societăţii supuse falimentului. Am fost personal de trei ori şi am vorbit cu preşedintele casei de insolvenţă, unde nu am găsit prea multă înţelegere pentru ca jucătorul să poată juca fotbal", a explicat oficialul campioanei, la emisiunea "Digi Sport Special".

"Îmi propusesem ca acest jucător să poată să meargă la o altă echipă, să poată juca sub titlul de împrumut şi să rămână jucătorul Stelei. Nu s-a înţeles lucrul asta, deşi acolo au şi un consultant în privinţa modului în care se procedează cu jucătorii", a adăugat Argăseală.

Preşedintele roş-albaştrilor a recunoscut că "nu avem ce să facem, pentru că avem nevoie de acceptul lor".

"N-am primit această încuvinţare, n-am reuşit să-i convingem şi, ca atare, suferă jucătorul şi, pe lângă el, şi noi, pentru că nici nouă nu ne face plăcere să avem sub contract un jucător care nu joacă", a concluzionat Valeriu Argăseală.

Din luna februarie, Digi Sport va transmite gratuit toate cele 9 meciuri ale etapei din Liga 1, plus Cupa Ligii, fără costuri suplimentare pentru abonații de cablu RCS & RDS.

></a></p>                    </div>
                                    <div class=



ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑