FC Braşov a făcut scor cu o echipă din liga a patra. Prima victorie sub comanda lui Lokica



 

**VIDEO** FC Braşov a făcut scor cu o echipă din liga a patra. Prima victorie sub comanda lui Lokica

FC Braşov a făcut scor în ultimul amical, dar ardelenii încă mai caută jucători pentru a suplini valul de plecări din această iarnă.

Braşovenii au câştigat primul meci sub comanda noului antrenor, Vjekoslav Lokica. Fără Machado, Madeira, Enceanu, Munteanu şi Grigorie, care au plecat de la echipă în această iarnă, ardelenii au învins cu 11-1 în amicalul cu FC Râşnov, echipă de liga a patra.

Cel mai prolific jucător al galben-negrilor a fost Georgian Păun, autor a 4 goluri, urmat de Constantinescu, cu 3 reuşite.

Preşedintele braşovenilor, Constantin Zotta, se laudă cu noile achiziţii, care trebuie să pună umărul la salvarea echipei de la retrogradare.

Cu toate acestea, antrenorul celor de la FC Braşov consideră că echipa încă are nevoie de întăriri în perioada următoare.

"Avem nevoie de jucători buni, pentru primul 11, ca să creştem nivelul echipei", a declarat Lokica.

La finalul turului din Liga I, FC Braşov ocupă locul 10, cu un singur punct în plus faţă de prima poziţie retrogradabilă.

Din luna februarie, Digi Sport va transmite gratuit toate cele 9 meciuri ale etapei din Liga 1, plus Cupa Ligii, fără costuri suplimentare pentru abonații de cablu RCS & RDS.

></a></p>                    </div>
                                    <div class=



ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑