E dorit în Ghencea, dar Petrolul nu-i dă drumul: “Nu pleacă nicăieri și va juca în Cupă contra Stelei”



 

**VIDEO** E dorit în Ghencea, dar Petrolul nu-i dă drumul: “Nu pleacă nicăieri și va juca în Cupă contra Stelei”

Steaua l-a vândut în această iarnă pe Lucian Sânmărtean, în Arabia Saudită, la Al Ittihad, și încearcă aducerea altui mijlocaș cu experință și profil tehnic asemănător cu al internaționalului român. Principalul vizat este Filipe Teixeira, care e dorit în Ghencea, numai că Petrolul nu-i dă drumul.

Portughezul în vârstă de 34 de ani a intrat în ultimele șase luni de contract cu formația prahoveană și la vară poate pleca liber, dar a intenționat să se despartă acum de gruparea antrenată de Mircea Rednic. Steaua nu e dispusă să negocieze încă cu Petrolul, așteptând ca fotbalistul să își rezilieze singur contractul acum, pentru a-l transfera.

"Nu am avut discuții cu el, are probleme cu Petrolul din ce citesc. Cât timp nu-și finalizează problemele cu ei, nu intrăm pe fir, n-ar fi corect nici față de Petrolul.", a declarat președintele campioanei, Valeriu Argăseală, marți, la Digi Sport.

Miercuri, Steaua și Petrolul au aflat că vor fi adversare în semifinalele Cupei României, iar după tragerea la sorți, directorul sportiv al ploieștenilor, Dan Dorobăț a vorbit și despre eventualul transfer al lui Teixeira în Ghencea.

“Nu pleacă nicăieri Teixeira și joacă cele două confruntări cu Steaua. Nu mai negociem cu nimeni. Mircea Rednic a spus că se va baza pe toți jucătorii pe care îi are la dispoziție. Și că mai aducem vreo doi. Dacă vine vreo ofertă, normal că nu putem, nu reținem, dacă din punct de vedere financiar este rețetă bună, negociem cu orice echipă, pentru orice jucător.”, a spus oficialul ploieștean.

Steaua și Petrolul se vor întâlni în dublă manșă în semifinalele Cupei. Turul se va disputa în intervalul 3-5 martie, returul în intervalul 31 martie-2 aprilie.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑