Romanca Simona Halep, in mare forma la Australian Open. S-a calificat in turul 3




Romanca Simona Halep este in mare forma la Australian Open. Astazi Halep s-a calificat in turul 3 dupa ce a trecut usor in doua seturi de o tenismena a tarii gazda. In schimb la masculin Rafael Nadal s-a chinuit cu un jucator aflat pe locul 112 in lume. Spaniolul a jucat mai mult de 4 ore si a avut nevoie de setul decisv pentru a se impune.

 

Romanca Simona Halep a intalnit-o in turul 2 de la Australina Open pe jucatoarea tarii gazde, Jarmila Gajdosova si nu a avut probleme in asi adjudeca victoria. Halep a castigat cu un dublu de seturi, scor 6 la 2, 6 la 2. 

 

In aceeasi runda, rusoaica Maria Sharapova, numarul 2 mondial, a intalnit-o pe conationala sa Alexandra Panova. Sharapova a avut emotii mari, fiind aproape de eliminare. Panova a avut doua mingi de meci in setul decisiv, insa Sharapova le-a salvat si a castigat actul decisiv cu 7 la 5. In turul 3, Sharapova se va duela cu Zarina Diyas, din Kazahstan.

 

In concursul masculin, spaniolul Rafael Nadal a avut parte de un meci dramatic cu americanul Tim Smyczek. Rafa, a acuzat ceva probleme de sanatate si desi a fost condus cu 2 la 1 la seturi, a revenit bine si dupa 4 ore si 14 minute de chin, a castigat. A fost 6 la 2, 3 la 6, 6 la 7, 6 la 3 si 7 la 5.

 

Si Roger Federer a avansat in turul 3. Elvetianul l-a invins pe italianul Simone Bolelli, scor 3 la 6, 6 la 3, 6 la 2 si 6 la 2. In etapa urmatoare, Federer va intalni un alt tenisman din Italia, Andreas Seppi. Fondul total de premiere al turneului Australian Open este de 33 milioane de dolari. Campionii se vor imbogati cu aproximativ 2,5 milioane.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ

ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑