Oleg Kubarev a fost numit oficial noul antrenor al Daciei. Ce planuri are pentru noua sa echipa




Oleg Kubarev a fost numit oficial noul antrenor al Daciei. Tehnicianul din Belarus a semnat pe o perioada de 2 ani si jumatate. Astazi Kubarev a participat si la prima conferinta de presa in aceasta postura.

 

Oleg Kubarev a semnat un contract pentru doi ani si jumatate cu Dacia si are ca obiectiv castigarea campionatului.

 

Odata cu venirea lui Kubarev, la Dacia au mai venit conationalii sai Vladimir Juravel, care va fi antrenor secund si Eduard Tucinski, antrenor de portari. Tehnicienii din Belarus au facut deja cunostinta si cu jucatorii Daciei. Ieri acestia au efectuat primul antrenament. Lupii galbeni au si noutati in lot, dupa ce i-a achizitionat pe atacantul georgian de 33 de ani, David Siradze, si pe rusul de 18 ani, Ruslan Sauhvalov.

 

Deasemenea in aceasta iarna, Dacia i-a mai transferat pe fostii jucatori a lui Veris, Sergiu Cojocari si Viorel Frunza. Oleg Kubarev nu este la prima experienta in Moldova. Sezonul trecut a antrenat Zimbru Chisinau, cu care a castigat Cupa si Supercupa Moldovei. La zimbri in lot Kubarev a avut si cativa jucatori din Belarus, acum la Dacia insa nu este cazul zice el.

 

La moment Dacia Chisinau este lider in Divizia Nationala, cu 33 de puncte, cu 5 mai multe ca Milsami si cu 6 peste campioana in exercitiu, Sheriff. Pana pe 7 februarie lupii-galbeni se vor pregati in capitala, iar apoi vor pleca intr-un cantonament in Turcia, unde deja are programate 5 amicale, printre care partide de control cu Lokomotiv Moscova si BATE Borisov.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ

ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑