Nice-Monaco 0-1. Monegascii s-au impus în zece oameni în derby-ul Coastei de Azur



021 февраля 2015

 

**VIDEO** Nice-Monaco 0-1. Monegascii s-au impus în zece oameni în derby-ul Coastei de Azur

AS Monaco a câştigat derby-ul Coastei de Azur: a învins-o cu 1-0 pe Nice, într-un meci în care "alb-roşii" au jucat în zece oameni în repriza a doua. Bernardo Silva a marcat golul victoriei, cu cinci minute înainte de final.

Victorie cu emoţii pentru AS Monaco în derby-ul Coastei de Azur transmis în direct de Digi Sport. Învinşi cu 1-0 în tur, "alb-roşii" n-au reuşit să se atingă de poarta lui Hassen în prima repriză şi au rămas fără un om în prelungiri, după eliminarea lui Abdennour (45+3).

Finalul a fost tensionat. Intrat în locul lui Berbatov (58), Bernardo Silva a marcat golul victoriei în minutul 85, după o eroare uriaşă comisă de Kevin Gomis.

A fost a treia reuşită a lusitanului venit de la echipa a doua a lui Benfica în Ligue 1. Gazdele au încercat egalarea în prelungiri, însă Subasic a fost la datorie (90), iar Monaco a ramas neînvinsă pe terenul lui Nice în ultimii patru ani.

ECHIPELE

Nice: Hassen - Palun (Gomis, 43), Genevois (Koziello, 46), Diawara, Amavi - Mendy, Hult - Vercauteren (Bosetti, 65), Carlos Eduardo, Eysseric - Plea
Antrenor: Claude Puel

Monaco: Subasic - Fabinho, Wallace, Abdennour, Kurzawa (Almamy Toure, 35) - Moutinho, Toulalan, Kondogbia - Matheus Carvalho (Martial, 76), Berbatov (Bernardo Silva, 58), Ferreira Carrasco
Antrenor: Leonardo Jardim

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑