&SONDAJ Titular cu Rapid, Țucudean trebuie să-l facă uitat pe Keșeru. Va deveni noul golgheter?



021 февраля 2015

 

steaua rapid 2015**VIDEO&SONDAJ** Titular cu Rapid, Țucudean trebuie să-l facă uitat pe Keșeru. Va deveni noul golgheter?

VIDEO Steaua - Astra 3-0. George Țucudean a debutat cu gol în tricoul roș-albaștrilor în partida care a contat pentru prima manșă a semifinalelor Cupei Ligii.

Antrenorul campionilor, Costel Gâlcă, a mizat pe fostul vârf al celor de la Dinamo chiar din primul meci oficial al Stelei din 2015. Asta și pentru că, în acele momente, Keșeru se afla în Qatar pentru a pune la punct detaliile contractuale cu Al Gharafa.

Țucudean, care are totuși alt profil de atacant față de Keșeru, a reușit să marcheze la finalul unei faze care a fost creația lui Prepeliță. La finalul meciului din Ghencea, Gâlcă s-a declarat mulțumit de inteternaționalul împrumutat de la Charlton.

Și împotriva Rapidului, Țucudean are prima șansă la titularizare, condiție în care Rusescu va fi din nou rezervă, la fel ca la partida cu giurgiuvenii. Rămâne de văzut acum dacă Țucudean va reuși să devină principalul marcator al roș-albaștrilor și să-l facă repede uitat pe Keșeru.

30 de goluri a marcat Keșeru pentru Steaua în 2014 în toate competițiile

12 goluri a marcat Keșeru pentru Steaua, în actualul sezon al Ligii 1

Steaua - Rapid, din etapa a 18-a a Ligii 1, care se va juca în Ghencea, programat duminică, 22 februarie, de la ora 20:30, va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Cele mai importante faze VIDEO vor fi redate în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑