Dinamo Kiev acuză un complot la nivel înalt: "Ne vor afară din UEL!" În Guingamp, la pauză, avea 2 eliminați



021 февраля 2015

 

**VIDEO** Dinamo Kiev acuză un complot la nivel înalt:

VIDEO Guingamp - Dinamo Kiev 2-1. Nimic nu poate stăpâni furia ucrainenilor, după eșecul din prima manșă a optimilor UEL. Fosta rivală a Stelei a condus cu 1-0 pe "Stade du Roudourou" (gol Miguel Veloso '19), dar până la pauză oaspeții au avut doi jucători eliminați.

Golgheterul Yarmolenko (39) și rezerva Belhanda (44) au fost trimiși direct la cabine de centralul sloven Vincic, ambii pentru intrări deosebit de dure. Belhanda a jucat doar trei mintue, pentru că el a intrat pe teren în minutul 41, în locul accidentatului Sydorchuk. Lens ieșise "rupt" încă din minutul 8! După pauză, Guingamp a profitat de superioritatea numerică: a marcat de două ori în trei minute și s-a impus cu 2-1 (goluri Beauvue '72 și Diallo '75), luând o opțiune serioasă la calificare.

Eșecul i-a enervat peste măsură pe cei de la Dinamo. De altfel, la scurt timp după meci, pagina de Wikipedia a arbitrului a fost vandalizată de fanii furioși. Iar pe reţelele de socializare au apărut mii de comentarii ameninţătoare! "Jucătorii mei vor fi furioşi în retur. S-au bătut ca nişte eroi. Lens abia mai poate călca, Sidorciuk era accidentat, la spital", a declarat Serghei Rebrov, antrenorul lui Dinamo Kiev.

Presa a fost ceva mai acidă: "Adevărul este că toată lumea ne vrea afară din Europa. Tuturor le e frică să vină în Ucraina să joace, din cauza tensiunilor din zonă, dar acesta nu este un motiv să-ți bați joc de munca echipei", a scris un ziarist de la Ekspres.

Returul dintre Dinamo Kiev și Guingamp, din 16-imile UEL, are loc săptămâna viitoare, în Ucraina. Fazele VIDEO vor fi pe www.digisport.ro și la adresa de mobil m.digisport.ro.

VIDEO ELIMINĂRILE SUFERITE DE DINAMO KIEV ÎN FRANȚA

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑