Speranțele celor de la Rapid se leagă de Pancu. El este cel care a adus ultima victorie în fața Stelei!



021 февраля 2015

 

**VIDEO** Speranțele celor de la Rapid se leagă de Pancu. El este cel care a adus ultima victorie în fața Stelei!

Steaua și Rapid propun primul derby românesc al lui 2015, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Partida din Ghencea, care se va juca duminică seară, de la ora 20:30, se anunță a fi una extrem de interesantă fie și dacă ne raportăm la faptul că în garnitura vișiniilor au revenit Cristi Săpunaru și Daniel Niculae.

Rapid nu mai are nicio legătură cu echipa din tur. Doar șase fotbaliști, Daniel Pancu, Mircea Bornescu, Mădălin Martin, Rui Miguel, Virgil Drăghia și Nicolae Vasile, au ”supraviețuit curățeniei de iarnă”. Giuleștenii au scăpat de ultima poziție din campionat, după ce ardelenii de la CFR Cluj au fost depunctați, și nici nu mai sunt apăsați foarte tare de faptul că au marcat doar șapte goluri în acest sezon al Ligii 1, tocmai pentru că lotul a fost remaniat din temelii.

Totuși, statistica nu prea este de partea giuleștenilor. Au trecut aproape patru ani de la ultimul succes repurtat de Rapid în fața Stelei, chiar în fieful roș-albaștrilor. Concret, la 4 mai 2011, alb-vișiniii se impunea cu 1-0 în Ghencea, adică exact pe stadionul pe care se va juca și duminică seară.

Unicul gol al partidei era marcat de Pancu (69). De altfel, de el se leagă și acum speranțele suporterilor într-un meci mare, mai ales că ”Pancone” va avea acum și sprijinul lui Săpunaru și Daniel Niculae.

Din lotul Stelei, antrenat atunci de Sorin Cârțu, se mai regăsește acum doar Iasmin Latovlevici, doar că fundașul stânga și-a pierdut între timp locul de titular.

9 meciuri consecutive fără gol primit are Steaua împotriva echipelor românești, toate victorii. Două sunt în Cupa Ligii, două în Cupa României și 5 în Liga 1. Ultimul gol primit de Steaua a fost la Târgu Mureș, în eșecul suferit în fața celor de la ASA, scor 0-1.

111 întâlniri directe au bifat Steaua și Rapid până acum. 43 de victorii are Steaua, 41 de partide s-au terminat la egalitate iar Rapid s-a impus de 27 de ori.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑