Francois Pervis şi-a apărat cu succes titlul de campion mondial la ciclism pe pistă



021 февраля 2015

 

Francezul Francois Pervis şi-a apărat cu succes titlul de campion mondial la ciclism pe pistă la competiţia organizată de ţara sa. Pervis a câştigat medalia de aur la proba keirin, reuşind să-i învingă în cursa pentru medalii pe neo-zeelandezul Eddie Dawkins şi pe Azizulhasni Awang din Malaezia.

La proba de urmărire masculină pe echipe, campioana olimpică, Anglia a fost învinsă în finală de Noua Zeelandă, trecând linia de sosire cu o întârziere de aproximativ o secundă. Australia, care a câştigat medaliile de aur la ediţia trecută, a ocupat abia locul trei în acest an.

La aceeaşi probă, echipa feminină a Australiei a stabilit un nou record, reuşind să umilească în finală campioana în exerciţiu, Anglia. Formaţia de la Antipozi a câştigat cursa, ajungând la finiş cu aproximativ trei secunde mai devreme. Pe locul trei s-a clasat selecţionata Canadei.

La proba de 500 de metri contra-timp, Anastasia Voinova a câştigat medalia de aur, australianca Anna Meares s-a clasat pe poziţia a doua, iar nemţoaica Miriam Welte a completat podiumul.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑