Ibrahimovic, suspendat retroactiv în Franța! Va lipsi cu Monaco, pentru un fault comis luna trecută



021 февраля 2015

 

**VIDEO** Ibrahimovic, suspendat retroactiv în Franța! Va lipsi cu Monaco, pentru un fault comis luna trecută

VIDEO PSG - Chelsea 1-1. Problemele continuă pentru campioana Franței, la scurt timp după remiza din optimile UCL, care o lasă cu șansa a doua la calificarea în sferturi. Vineri, Laurent Blanc a aflat că nu se va putea baza în următoarele două meciuri pe golgheterul echipei!

Suedezul Zlatan Ibrahimovic (33 de ani) a fost suspendat pentru următoarele două partide jucate pe plan intern de PSG, după ce Comisia de Disciplină din Franța a decis că acesta ar fi trebuit să fie eliminat de pe teren la partida cu St. Etienne (1-0), disputată pe 25 ianuarie.

În acel meci, Zlatan a avut o intrare dură la Romain Hamouma, pe final de meci, primind doar cartonașul galben din partea centralului Buquet. Liga s-a sesizat, i-a mărit pedeapsa, iar "Ibra" va absenta acum de la următoarele două partide: ambele cu AS Monaco, prima în campionat și cea de-a doua în sferturile de finală ale Cupei Franței. Ambele meciuri sunt transmise ÎN DIRECT pe Digi Sport.

Pedeapsa va intra în vigoare abia după etapa a 26-a. Sâmbătă, PSG primește vizita lui Toulouse, ÎN DIRECT la Digi Sport 3, de la ora 18:00. Dragoș Grigore se află în lotul oaspeților.

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑