Liderul mondial, Serena Williams, DOBORÂTĂ! Cine a câștigat finala turneului WTA din California



Surpriză de proporții la Indian Wells! Liderul mondial, Serena Williams a pierdut finala turneului WTA din California, fiind învinsă de Viktoria Azarenka în două seturi.

Victoria Azarenka din Belarus a câștigat pentru a doua oară în carieră turneul de la Indian Wells, după triumful din 2012. Jucătoarea în vârstă de 26 de ani, a învins-o în finala ediției din acest an pe americanca Serena Williams.

Azarenka s-a impus cu un dublu 6-4 în fața jucătoarei din SUA, care a fost nervoasă în setul doi. Williams a fost de mai multe ori avertizată de arbitru din cauză că a lovit cu racheta în pământ, pierzând chiar și un punct din această cauză.

Este prima dată din 2004 când Serena Williams pierde două finale consecutive. Americanca a fost învinsă și în ultimul act la Australian Open. Înaintea acestor două eșecuri, Serena Williams câștigase 15 finale consecutive.

Pentru succesul de la Indian Wells, Azarenka a primit 1.000 de puncte WTA, urcând până astfel pe locul 8 în clasamentul mondial.

De asemenea, tenismena din Belaru a încasat un cec în valoare de peste un milion de dolari. De partea cealaltă, Serena Williams a încasat de două ori mai puțin.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑