Totti, imperial pe final de carieră. Veteranul a adus AS Romei o victorie incredibilă în meciul cu Torino



Francesco Totti de 39 de ani a adus victoria echipei sale, AS Roma, la doar câteva minute după ce a intrat în teren în partida cu Torino. Totti a înscris de două ori în ultimele minute ale meciului și Roma a răsturnat scorul și a învins cu 3-2.

AS Roma era condusă cu 1-2 de Torino în minutul 85 al partidei ce se juca pe Stadion Olimpico.

Totti a fost introdus în teren de Luciano Spaletti in minutul 86 si a avut nevoie de o singura atingere de balon pentru a înscrie și a egala. Peste doar trei minute, veteranul de 39 de ani, a transformat un penalty şi-a trecut în cont dubla şi a adus victoria echipei sale. Roma s-a impus cu scorul de 3-2.

Francesco Totti se va retrage la finele acestui sezon, când îi va expira contractul cu AS Roma, club la care evoluează toată cariera.

Juventus Torino este tot mai aproape de al cincilea titlu consecutiv în Serie A. În această etapă ”Bătrâna Doamnă” a dispus de Lazio cu scorul de 3-0.

Pentru gazde au marcat Mandzukic şi Dybala de două ori. Juventus conduce clasamentul în Serie A cu un ecart de nouă puncte față de Napoli, cu patru etape până la final de campionat.

Echipa moldoveanului Artur Ioniţă, Hellas Verona, este tot mai aproape de retrogradare în eşalonul secund. Formaţia "giallo-blu" a pierdut meciul din deplasare cu Empoli, scor 0-1, Ioniţă fiind integralist în această partidă.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑