ŢSKA este noua camiopană la fotbal a Rusiei! Cu ce scor s-a impus echipa militară



Foto:publika.md
Internaţionalul moldovean Alexandru Gaţcan de la FC Rostov a ratat șansa de a deveni, împreună cu echipa sa, campion al Rusiei la fotbal.
Noua campionă este ŢSKA Moscova. Formația militară a cucerit titlul după ce s-a impus cu 1-0 pe terenul lui Rubin Kazan. Eroul lui ŢSKA în această ultimă partidă din campionat a fost Alan Dzagoev, autorul golului victoriei asupra lui Rubin.
ŢSKA a acumulat 65 de puncte, cu două mai mult decât echipa lui Alexandru Gaţcan, și a devenit campioană națională pentru a 13-a oară.
Internaţionalul moldovean a devenit doar vice-campion, după ce FC Rostov s-a impus cu 2-0 în faţa lui Terek Groznîi. Astfel, în sezonul viitor Alexandru Gaţcan va juca, împreună cu echipa sa, în preliminariile Ligii Campionilor.
Kuban Krasnodar, la care este legitimat un alt internațional moldovean, Igor Armaş, a fost învinsă în ultima etapă pe terenul lui Ural Ekaterinburg, scor 2-0, şi va juca în barajul pentru evitarea retrogradării.
În acelaşi timp, echipa lui Ilie Cebanu, Mordovia Saransk, va părăsi primul eşalon valoric al fotbalului rusesc, după ce a fost învinsă cu 3-0 de Lokomotiv Moscova.
Cea de a doua retrogradată direct în liga a doua este, surprinzător, Dinamo Moscova. În premieră din 1936, de la fondarea campionatului, Dinamo va părăsi primul eșalon valoric după ce a fost învinsă cu 3-0 de Zenit Sankt-Petersburg.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑