Scandal de amploare cu jucătorii evadaţi de la Şahtar! Mircea Lucescu anunţă cine este vinovatul



 

Scandalul cu jucătorii evadaţi de la Şahtar ia amploare. Mircea Lucescu îl crede vinovat pe un impresar britanic care ar fi convins pe cei şase fotbalişti să nu mai revină în Ucraina. În acelaşi timp, patronul "minerilor" Rinat Ahmetov a declarat că fotbaliştii vor reveni singuri.

După cantonamentul din Elveţia, şase jucători de la Şahtar au refuzat să se întoarcă în Ucraina din cauza situaţiei instabile din regiunea Doneţk, unde un avion de pasageri a fost doborât zilele trecute.

Brazilienii Alex Teixeira, Fred, Douglas Costa, Dentinho, Ismaily şi argentinianul Facundo Ferreyra erau împreună cu echipa la aeroport, dar au mai apucat să urce în avionul de întoarcere

Mircea Lucescu a declarat că vinovat de această situaţie este impresarul britanic de origine iraniană, Kia Joorabchian.

"Scopul lui este să-i facă pe jucători liberi de contract şi să câştige bani. Vrea să se folosească de situaţia din ţară şi să ia jucătorii liberi. Dar ei au contracte. Ne vom adresa la FIFA şi UEFA dacă fotbaliştii nu vor reveni la echipă. Noi ne vom antrena şi vom juca la Harkov şi ne vom întoarce la Doneţk atunci când lucrurile vor deveni mai bune", a zis antrenorul român.

În acelaşi timp, patronul clubului, Rinat Ahmetov a dat asigurări că toţi jucătorii vor reveni la echipă şi vor pleca doar dacă clubul va primi recompensă. Până la întoarcerea acestora, Mircea Lucescu e nevoit să caute soluţii pentru meciul de Supercupă, împotriva rivalei Dinamo Kiev, care va avea loc marţi.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑