Românii vor să aducă titlul la Orhei. Milsami a spart gura târgului în Moldova după ce a transferat doi foşti stelişti



FOTO: milsami.md

Milsami Orhei are ca obiectiv câştigarea titlului. Despre aceasta au anunţat noii jucători ai echipei, românii Romeo Surdu şi Octavian Abrudan. "Vulturii" vor începe sezonul sâmbătă, în prima etapă urmând să se dueleze cu FC Saxan.

Milsami a spart gura târgului în Moldova după ce a transferat în această vară doi foşti jucători ai echipei Steaua Bucuresti, Octavian Abrudan şi Romeo Surdu, care a făcut în câteva meciuri pereche cu Adrian Mutu în linia de atac a naţionalei României.

"Noi ne-am propus să câştigăm campionatul. Va fi foarte greu pentru că vom întâlni echipe foarte bune, dar nu imposibil. Sper să câştig campionatul aici. Ceea ce nu am făcut în România. Pentru mine va fi o satisfacţie mult mai mare dacă am să pot să fac asta în afara ţării", a declarat noul jucător de la Milsami, Romeo Surdu.

"Din toate punctele de vedere am simţit că sunt dorit aici, a contat şi faptul că echipa are obiective mai mari anul acesta, mai sunt şi câţiva români. Bineînţeles, că asta a contat", a declarat cel de-al doilea fost stelist adus la Milsami, Octavian Abrudan.

În afară de Abrudan şi Surdu, în această vară a fost adus un alt veteran al Ligii I, Cristi Bud. În noul sezon, pentru "vulturi" vor juca cel puţin patru români. Cornel Gheţi se află la echipă din 2011, iar Ovidiu Mendizov se antrenează alături de formaţia din Orhei.

Alături de cei trei jucători români, în această vară a fost transferat şi internaţionalul moldovean Alexandru Antoniuc, care în sezonul trecut a jucat la Veris. Ultimul antrenament al echipei a avut loc chiar în ziua în care acesta a devenit tătic.

"Este o bucurie foarte mare. Am o fată sănătoasă. E primul copil. Sper că pe viitor să mai apară copii în familie", a declarat Alexandru Antoniuc.

Milsami, care a ratat în acest an calificarea în cupele europene, va începe sezonul pe 26 iulie, atunci când se va duela în prima etapă din Divizia Naţională cu nou-promovata, FC Saxan.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑