Ploieștenii rămân în gardă după 2-0 cu Flamurtari. “Suntem favoriți, dar calificarea nu e rezolvată!”



 

**VIDEO** Ploieștenii rămân în gardă după 2-0 cu Flamurtari. “Suntem favoriți, dar calificarea nu e rezolvată!”

Petrolul a câştigat cu 2-0 partida cu Flamurtari, însă Răzvan Lucescu nu se vede calificat în turul următor. Antrenorul ploieştenilor este convins că albanezii vor da totul pentru a încerca să întoarcă rezultatul din tur. Flamurtari - Petrolul se va juca în direct la Digi Sport 1, joi, de la ora 20:00.

“Cu siguranță, va fi un meci de mare luptă. Pentru a obține calificarea va trebui să fim concentrați și bine pregătiți, cu forțe proaspete. Trebuie să ne impunem noi jocul, nu să așteptăm să vedem ce face adversarul”, a declarat Răzvan Lucescu.

Dacă Petrolul are un avantaj de două goluri înaintea returului cu Flamurtari din preliminariile Europa League, Steaua a reuşit să se impună la limită cu Stromsgodset în preliminariile UEFA Champions League.

“Plecăm ca echipe favorite și Steaua, și noi, în ordine cronologică, prin prisma rezultatelor. Însă cea mai mare greșeală ar fi ca vreuna dintre echipe să considere că este aproape de calificare”, a mai spus tehnicianul formației din Ploiești.

Partida Flamurtari - Petrolul se va disputa joi, de la ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Fazele video vor fi disponibile în timp real, în format LIVE VIDEO&TEXT, pe digisport.ro şi m.digisport.ro. 


 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑