Se vand biletele ca painea calda: Agitatie mare, la casele stadionului Zimbru. Meciul dintre Moldova si Rusia - la mare cautare - VIDEO



021 сентября 2015

Agitatie mare, la casele stadionului Zimbru, din prima zi a vanzarii biletelor pentru meciul dintre Moldova si Rusia. Inca de la ora 10.30, cand s-au deschis casele, fanii deja stateau in rand si asteptau cu nerabdare sa-si cumpere tichete.

 

Biletele la partida dintre Moldova si Rusia, de pe 9 octombrie s-au cumparat ca painea calda, inca din prima zi. La doar o ora si jumatate de cand s-a dat starul vanzarii erau deja vandute peste o mie si jumatate de tichete, din totalul de 8500 care au fost puse in vanzare la casele stadionului Zimbru. Fiecare cumparator isi poate procura doar 4 bilete si trebuie sa prezinte si buletinul. Unii fani au ramas nemultumiti de organizare, iar pentru asta au format singuri o lista cu cei care doresc sa cumpere bilete.


“ S-a facut o lista cat de cat, e ok, fiecare dupa numar.”

 
« Stadionul a organizat foarte rau, iata numai ceea ce vedeti, casa. Noroc de oameni ca ei au organizat ca sa fie cat de cat suportabil. »

 

Daca cineva incerca sa ajunga la casele stadionului Zimbru fara rand, se facea mare zarva.

r« - Aici e magazin sau ce?Dar ce este vre-o problemă?Da e problemă pentru că lumea aşteptă câte două ore deja.Vrem şi nou un bilet dar voi faceţi zarvă.Şi care-i diferenţa... »

“Am sa invitam si parintii sa vada selectionata Rusiei, ca sa-si aduca aminte de antrenorii, care erau jucatori in tineretea lor. ”

 
Cei mai fericiti au fost fanii care deja au reusit sa-si procure bilete. Unii au venit chiar de la Tiraspol.


“Da, suntem bucurosi, am asteptat foarte mult eram numarul 150 si iata biletele. Acum asteptam joaca. ”Sunt scumpe biletele?Nu, nu sunt scumpe pentru asa joaca."

 

Partida dintre Moldova si Rusia se va desfasura pe 9 octombrie, la Chisinau, pe stadionul Zimbru. In meciul tur, din deplasare, tricolorii au reusit surpriza si au remizat 1 la 1.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑