Kharja a fost asimilat rapid de colegii de la Steaua: "Ne ajută mult cu sfaturi, se implică la antrenamente"



021 сентября 2015

 

**VIDEO** Kharja a fost asimilat rapid de colegii de la Steaua:

Steaua joacă împotriva Concordiei Chiajna de la ora 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, iar fanii roș-albaștri speră că mijlocașul marocan Houssine Kharja va apuca să debuteze pe "Arena Națională", pentru a rezolva problemele ofensive ale campioanei.

Colegii au doar cuvinte de laudă pentru Kharja. Deși s-a alăturat lotului abia acum câteva zile, Kharja l-a impresionat pe Cornel Râpă cu implicarea de care dă dovadă la pregătiri.

"Suntem pregătiți și e foarte important să ieșim din această pasă proastă. Noi suntem Steaua și e clar că mergem să câștigăm fiecare meci. Avem o poziție mai dificilă, dar speram să ieșim din această problema. Dacă vom câștiga suntem la un punct, două, așa că nu e nicio problemă. E o situație mai problematică. Mulți jucători noi...dar sperăm să ne revenim.

Dacă vom lega două-trei meciuri ne vom intra în mână. Steaua e tot timpul favorită! Kharja ne ajută foarte mult cu sfaturi, e un om cu experiență, se implică și la antrenamente, nu pot să vă spun ce și cum. Obiectivul nostru sunt cele trei trofee, așa că nu are rost să mai discutăm", a declarat Cornel Râpă, înainte de duelul cu ilfovenii lui Cornel Țălnar.

Născut la Poissy, în Franța, pe 9 noiembrie, Kharja a avut o carieră impresionantă la cei 32 de ani ai săi. A început fotbalul la PSG, în 1993, când era junior, iar în 2000 a ajuns la Sporting Lisabona.

A mai trecut pe la Ternana, AS Roma, Piacenza, Siena, Genoa, Inter și Fiorentina, iar în 2012 a semnat pentru Al Arabi, în Qatar. În sezonul 2014/2015 a fost la Sochaux, care a retrogradat în liga a 2-a.

Sezonul trecut, Concordia a obținut un 2-2 pe terenul Stelei, pe vremea când echipa alb-verzilor era antrenată de Marius Baciu, fost căpitan în Ghencea.

Partida Steaua - Concordia Chiajna e în direct la Digi Sport 1, de la ora 21:00. Fazele VIDEO sunt în timp real pe digisport.ro şi pe m.digisport.ro.

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑