Silviu Lung jr: "Steaua are milioane de fani în toată țara, e normal ca toată atenția să se îndrepte asupra ei"



021 октября 2013

 

></p><p>Silviu Lung a revenit în poarta Astrei după o pauză de două luni.</p><p>Titularizat de Isăilă în fața lui Dinamo, internaționalul român a pus umărul la succesul în fața alb-roșilor, dar admite că lupta pentru titlu este una foarte dificilă, în condițiile în care Steaua domină autoritar:</p><p><em><strong> a declarat Lung la microfonul Digi Sport, după care s-a referit și la criticile venite în ultima vreme din partea patronului:

"După un meci mai puțin reușit e normal să apară nemulțumirile și oarecare tensiuni, important este că ne-am adunat ca si grup, am vorbit unii cu alții, am reușit să ne unim mai mult, iar victoria de astăzi cred eu că o sa ne ducă pe o pantă ascendentă".

Silviu Lung i-a lăudat pe steliști, depsre care spune că au o echipă foarte bună: "Până la urmă, Steaua are milioane de fani în toată țara și e normal ca toată atenția presei să se îndrepte asupra lor, pe lângă acest lucru ei au o echipă foarte bună, o echipă de Champions League și e normal ca de noi să se vorbească mai puțin. Noi încercăm meci de meci să câștigăm, să obținem cât mai mult de la fiecare meci, iar la finalul campionatului să ne clasăm pe o poziție cât mai sus".

Un sondaj de opinie, intitulat “Adevărul despre România“, realizat de Inscop Research în vara lui 2013, a reliefat faptul că Steaua este echipa cu cei mai mulți suporteri din România (DETALII).

Astfel, 51,8% dintre microbiștii din România simpatizează cu actuala campioană a României, în timp ce rivala de-o viață, Dinamo, este susținută doar de 8,8% dintre iubitorii de fotbal. 

Despre relația sa cu Dani Coman, Lung a adăugat, pentru telespectatorii Digi Sport: "Dani, pe lângă faptul că îmi este un coleg foarte bun, îmi este și prieten, discut foarte mult cu el și până la urmă venirea lui aici m-a ajutat".


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑