Reacţia lui Marica, după tragere: "Sunt fericit, erau şi echipe mai bune ca Grecia! Şansele sunt 50-50"



021 октября 2013

 

></p><p><strong>Ciprian Marica</strong> a trăit <strong>ÎN DIRECT la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport</strong> emoțiile tragerii la sorți a meciurilor pentru barajul de calificare la Campionatul Mondial din Brazilia. Atacantul lui Getafe a răsuflat ușurat când a aflat că naționala va juca contra Greciei pentru un loc la competiția programată în vara lui 2014.</p><p><strong><em> a declarat Marica imediat după tragerea la sorți.

Chiar dacă Grecia e adversarul pe care și l-a dorit, Marica e de părere că șansele de calificare ale celor două formații sunt egale. Defensiva este punctul forte al elenilor, care au primit doar 4 goluri în meciurile din grupa de calificare.

"Șansele sunt 50-50, ne vom bate de la egal la egal. Bine măcar că statistica ține cu noi, acest lucru ne încurajează Grecia se apără foarte bine , au dus apărarea la nivel de artă. Nu va fi un meci ușor. Presiunea va fi mai mare pe noi pentru că toată lumea consideră Grecia un adversar accesibil. Suntem cu zâmbetul pe buze acum și sper să fim la fel și după baraj" a concluzionat Marica.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑