Medalie de aur și pentru China la Qingdao. Rezultatele zilei a treia



**Medalie de aur și pentru China** la Qingdao. Rezultatele zilei a treia

În ultima zi a Grand Prix-ului de judo de la Qingdao, reprezentanții gazdelor au reușit, în sfârșit, să obțină medalia de aur la categoria +78 kg. feminin, într-o finală 100% chineză. Song Yu, numărul 9 mondial, a învins-o pe Rui Wang, care a primit două avertismente pentru lipsă de combativitate.

Campioana mondială din 2013, Kyong Sol, din Coreea de nord, a câștigat medalia de aur după ce a reușit o strangulare asupra olandezei Guusje Steenhuis, în finala categoriei 78 kg.

Cu o aruncare peste umăr de waza-ari, olandezul Noel Van't End a obținut categoria 90 kg. disputată cu Alon Sasson, din Israel, în timp ce Martin Pacek, din Suedia, a câștigat în prelungiri meciul din ultimul act al categoriei 100 kg. cu germanul Karl-Richared Frey, medaliat cu bronz la ultima ediție a campionatelor mondiale.

Japonia a luat singura medalie de aur în China la categoria +100 kg, acolo unde Hisayoshi Harasawa l-a învins după numai 15 secunde pe mongolezul Ulziibayar, vicecampionul Asiei în 2014.

În Grand Prix-ul de la Qingdao, dotat cu premii totale de 100.000 de dolari, România a câștigat medalia de aur la categoria 48 kg, prin Monica Ungureanu.

Următorul concurs de judo din circuitul mondial transmis de Digi Sport este Marele Premiu al Coreei de Sud de la Jeju (între 28 și 30 noiembrie), care va avea iar sportivi români pe tatami. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑