Benfica - Rio Ave 3-1. Trupa lui Rui Vitoria nu renunță la lupta cu Sporting și cu Porto



021 декабря 2015

 

**VIDEO** Benfica - Rio Ave 3-1. Trupa lui Rui Vitoria nu renunță la lupta cu Sporting și cu Porto

Benfica a învins-o cu 3-1 pe Rio Ave în etapa a 14-a din Portugalia și continuă să țină aproape de primele două clasate, Sporting și FC Porto.

Pe ”Stadio Da Luz”, trupa lui Rui Vitoria a început perfect meciul cu fosta adversară a Stelei din Europa League și a deschis scorul după doar patru minute prin Jonas.

Rio Ave a egalat în minutul 13, când Renan Bressan a executat impecabil o lovitură liberă și a ajuns la cinci reușite în acest sezon. Benfica a alergat cu disperare să revină în avantaj, dar a deblocat tabela abia în minutul 81, când Jonas a fructificat centrarea perfectă a marocanului Carcela și a ajuns la 13 goluri în actuala stagiune din Portugalia.

Două minute mai târziu, ”Vulturii” au mai punctat o dată, prin mexicanul Raul Jimenez. Putea fi chiar 4-1 pentru Benfica, însă sutul lui Pizzi a întâlnit bara portii lui Cassio.

Benfica - Rio Ave 3-1
Au marcat: Jonas 4 și 81, Jimenez 83 / Bressan 13

Benfica: Julio Cesar - Eliseu, Almeida, Jardel, L. Lopez, Pizzi, Samaris (Fejsa 46), Renato Sanches, Jonas, Mitroglou (Jimenez 69) G. Guedes (Carcela 59)
Antrenor: Rui Vitoria

Rio Ave: Cassio - Fraga, Lionn, Marcelo, Capela, Bressan, Moreira (Guedes 82), Wakaso, Ukra, Yazalde (Novais 68), Heldon (Kayembe 44)
Antrenor: Pedro Martins 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑