Patru fotbaliști ai Stelei, testați antidoping! "Controlul n-are legătură cu revenirea lui Reghe!"



021 декабря 2015

**Patru fotbaliști** ai Stelei, testați antidoping!

Cu două zile înaintea primului meci cu FC Viitorul, cel din Liga 1, care s-a disputat luni, 14 decembrie, scor 0-1, oficialii Stelei au fost anunțați că patru jucători din lot trebuie să fie supuși unor teste antidoping.

Cei patru jucători au fost: Cornel Râpă, Adi Popa, Paul Papp și Alexandru Chipciu, chiar dacă ultimul este accidentat și va reveni pe teren abia la anul. Oficialii roș-albaștrilor au anunțat că între acest control și revenirea lui Laurențiu Reghecampf pe banca tehnică a bucureștenilor este o simplă coincidență.

”Jucătorii au dat probe de urină și de sânge, care au fost analizate mai apoi în laboratorul Agenției Naționale Anti-Doping. Aceste controale sunt efectuate periodic de către ANAD la toate echipele din Liga 1. Faptul că jucătorii noștri au fost solicitați pentru a da probe, după instalarea pe banca tehnică a lui Laurențiu Reghecampf, este o simplă coincidență”, se arată într-un comunicat postat de oficialii Stelei pe pagina de social-media.

Steliștii susțin în plus faptul că ei au respectat întotdeauna reglementările codului mondial anti-doping.

”Alexandru Chipciu și Paul Papp sunt componenți ai lotului de testare al Agenției Naționale Anti-Doping și sunt înscriși în programul ADAMS al Agenției Mondiale Anti-Doping (WADA), ei fiind testați în mod periodic”, susțin cei de la Steaua. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑