United - Sunderland e LIVE pe Digi Sport 1 (21:45). Luptă pentru finala Cupei Ligii



Manchester United traversează un sezon dezastruos după retragerea lui Sir Alex Ferguson. Înlocuitorul lui, David Moyes, nu a avut nici pe departe rezultatele scontate. 

"Diavolii" au fost eliminați din Cupa Angliei (DETALII AICI) și au ieșit din cursa pentru apărarea titlului, fiind clasați pe locul 7 în Premier League, la 14 puncte de liderul Arsenal. 

Nici în Cupa Ligii nu au o viață ușoară elevii lui David Moyes. United a pierdut prima manșă pe terenul lui Sunderland, cu 1-2 (VIDEO ȘI DETALII AICI), iar miercuri seara este obligată să învingă pentru a ajunge în meciul decisiv pentru primul trofeu al sezonului. 

Deja în finală este calificată concitadina lui United, Manchester City, care a trecut la pas de West Ham - 9-0 în dublă manșă. Deși risipise emoțiile încă din tur, atunci când a câștigat cu 6-0, echipa lui Costel Pantilimon s-a impus și în retur, cu 3-0 (VIDEO AICI). 

Marea finală din Cupa Ligii va avea loc pe 2 martie, pe stadionul Wembley, din Londra

Partida Manchester United - Sunderland este transmisă ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, de la ora 21:45, iar cele mai importante faze vor putea fi văzute pe digisport.ro și pe m.digisport.ro

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑