Selecţionata Moldovei de fotbal în sală, la un pas de a se califica în turul doi preliminar al Campionatului European



 

Selecţionata Moldovei de fotbal în sală este la un pas de a se califica în turul doi preliminar al Campionatului European. Naţionala pregătită de Vladimir Vusatîi a învins în al doilea meci reprezentativa din San Marino cu scorul de 7-0. Golurile tricolorilor au fost marcate de Alexei Munteanu, Cristian Obadă, Sergiu Tacot, Alexandru Ţîmbalist, Oleg Hiloti, Leonid Podlesnov şi Oleg Gojan. Tehnicianul nostru a rulat toţi jucătorii pe care îi are la dispoziţie.

În celălalt meci al grupei, Franţa a învins Albania cu scorul 5-2. Astfel, în ultimul meci din cadrul turneului care se desfășoară pe Futsal Arena din comuna Ciorescu, Moldova va întâlni selecţionata Franţei în duelul care va decide echipa calificată în turul doi preliminar.
Cele două formaţii au câte şase puncte, iar reprezentativa noastră are nevoie cel puţin de un egal pentru a se califica şi asta deoarece are un golaveraj mai bun decât cel al francezilor.

Partida dintre Moldova şi Franța se va juca sâmbătă cu începere de la ora 19:30. Albani şi San Marino se vor duela pentru locul trei în grupă de la ora 17:00. Ambele meciuri vor fi transmise în direct de Moldova 1.
Источник – Moldova 1


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑