Peste 30 de sportivi, premiaţi în cadrul turneului de tenis „Gheorghe Nedbaliuc”



 

Primul din acest an turneu de tenis, organizat în memoria primului preşedinte al Federaţiei Naţionale de Tenis, Gheorghe Nedbaliuc, şi-a desemnat învingătorii. Peste 30 de sportivi au fost premiaţi cu medalii, diplome şi bani de forul naţional, relatează Mesager. Competiţia, organizată în memoria lui Gheorghe Nedbaliuc, a durat aproape o săptămână şi s-a desfăşurat pe terenurile Şcolii republicane specializate de Tenis din capitală. La turneu au participat 30 de sportivi la şase categorii de vârstă, atât la fete, cât şi la băieţi.

Câştigătorii la categoriile de vârstă de până la 14 vor reprezenta ţara noastră la turneele organizate de Federaţia Internaţională de Tenis, Developments Championships.

„Acest turneu este una din cele patru competiţii importante din acest an. Este primul turneu din 2015. Aşa cum începem anul, aşa îl vom continua”, a declarat Marina Tauber, președintele Federației de Tenis din Moldova.

Următoarea competiţie de tenis care se va desfăşura la Chişinău va fi turneul internaţional Cupa Prinţului Dimitrie Sturdza.
Источник – Moldova 1


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑