Derby-ul dintre Sampdoria şi Genoa, amânat din cauza ploii, se va juca pe 24 februarie



022 февраля 2015

 

**VIDEO** Derby-ul dintre Sampdoria şi Genoa, amânat din cauza ploii, se va juca pe 24 februarie

Unul dintre cele mai aşteptate dueluri din Serie A, Derby della Lanterna, dintre Sampdoria şi Genoa, care ar fi trebuit să aibă loc sâmbătă, a fost amânat, din cauza condiţiilor meteo.

Ploaia torenţială care a căzut deasupra Genovei a transformat gazonul de pe Marassi într-o suprafaţă impracticabilă, astfel că, după două încercări, arbitrul Gianluca Rocchi, a decis că partida nu se poate disputa.

În condiţiile în care precipitaţiile au continuat şi în cursul nopţii, meciul nu se putea desfăşura în condiţii favorabile nici duminică, astfel că liga italiană a decis reprogramarea acestuia pe data de 24 februarie, de la ora 19:30.

Genoa, considerată echipa oaspete, a încercat să-i convingă pe oficialii ligii să accepte jucarea partidei luni, în timp ce Sampdoria ar fi preferat ca derby-ul să aibă loc pe 3 sau 11 martie.

></p><p>Este pentru <strong>a treia oară în ultimii 15 ani când Derby della Lanterna este amânat</strong> din cauza condiţiilor meteo.</p><p>Prima dată s-a întâmplat pe 6 noiembrie 2000, atunci când ambele echipe evoluau în Serie B. Tot ploaia a împiedicat disputarea meciului, care s-a jucat a doua zi şi a fost câştigat de Sampdoria cu 2-0.</p><p>Pe 19 decembrie 2010, în Serie A de această dată, ninsoarea a fost motivul amânării partidei. Aceasta avea să se dispute aproape două luni mai târziu, pe 16 februarie 2011, şi s-a încheiat cu victoria celor de la Genoa, scor 1-0.</p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑