Confuzie la Dinamo. Jucătorul care și-a căutat disperat omul pe care trebuia să-l marcheze



022 февраля 2015

 

**VIDEO** Confuzie la Dinamo. Jucătorul care și-a căutat disperat omul pe care trebuia să-l marcheze

VIDEO Oțelul - Dinamo 0-1. Roș-albii au debutat cu un succes la primul lor meci din campionat pe 2015, dar succesul repurtat la Galați a fost unul cu emoții. Emoții au avut și unii dintre jucătorii aruncați în luptă de antrenorul Mihai Teja.

Dinamo este o echipă complet schimbată față de finalul anului trecut. Cu un nou antrenor la timonă, Mihai Teja, cu mai mulți fotbaliști nou-veniți sau reveniți, cazul lui Marius Niculae, gruparea din Șoseaua ”Ștefan cel Mare” mai are de tras până va ajunge acolo unde-și dorește noua conducere.

La Galați, Dinamo a câștigat, dar evoluția roș-albilor nu a fost cu mult diferită față de cea din Cupa Ligii de la Târgu-Jiu, acolo unde Pandurii s-a impus cu 2-1.

Emoțiile s-au resimțit din plin în evoluțiile pe care le-au avut, sâmbătă seară, mai mulți fotbaliști de-ai bucureștenilor. Așa cum s-a întâmplat și la faza din minutul 67, la faza în care Elhamed l-a înlocuit pe Nicolae Grigore. De altfel, aceea a fost și faza serii de la Galați.

Mijlocașul israelian, în vârstă de 23 de ani, care a venit sub formă de împrumut până la finalul campionatului, a trăit un moment de confuzie în momentul în care a intrat pe gazon. Teja l-a trimis în teren exact înaintea unei lovituri libere pe care se pregăteau să o execute gazdele și i-a spus lui Elhamed numărul fotbalistului pe care trebuia să-l marcheze.

Israelianul a pătruns pe gazon după care a început, destul de derutat, să caute pe spatele jucătorilor de la Oțelul, numărul respectiv. Într-un final, după ce a fost ajutat și de colegi, Elhamed a ajuns la jucătorul de care trebuia să aibă grijă.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑