Aflaţi în cantonament în Turcia, unii jucători de la Dacia au mers la cumpărături



022 февраля 2015

 

Fotbaliştii Daciei au avut parte de o zi mai relaxantă în cantonamentul din Turcia. Milos Krkotic şi Ibrahima Camara s-au antrenat separat, iar alţi jucători şi membrii staff-ului tehnic au preferat sa joace fotbal-tenis.  

Petru Leuca şi Maxim Gavrilenko, în schimb, au făcut shopping. Primul i-a luat un cadou fiului său, iar Gavrilenko a cumpărat un ceas pentru fratele său.

"În primul rând am fost cam puţin obosit şi de aia am hotărât să mergem la cumpărături cu Max Gavrilenko şi am luat adidaşi pentru Danila, copilul meu. Eu cred că e un cadou plăcut şi binevenit pentru copil", a spus Leuca. 

"- Am hotărât să cumpăr un ceas. Am vrut să procur și altceva. - Nu ţi-au ajuns bani? - Nu, vânzătorii nu au fost amabili", s-a plâns Gavrilenko. 

Leuca se gândeşte mult şi la soţia sa, pe care nu a văzut-o de două săptămâni: "Am vrut s-o salut pe Irina şi să-i spun că îmi este tare dor de ea. Sper că vom ajunge mai repede acasă şi ne vom revedea chiar în aeroport".  

Dacia a învins vineri cu 1-0 echipa BATE Borisov şi a întrerupt astfel seria de trei înfrângeri consecutive în cantonamentul din Turcia. Golul victoriei a fost marcat de Veaceslav Posmac, din penalty.

"Faptul că am învins formația BATE este plăcut, desigur, dar cel mai mult mă bucur că echipa are stilul său de joc", a afirmat tehnicianul Oleg Kubarev.

În Antalya, Dacia este cazată la un hotel de pe litoralul Mării Mediterane. În afară de formaţia din Moldova, aici se află în cantonament încă 13 echipe.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑