Gerrard a fost eliminat după 48 de secunde, în ultimul derby cu United! Victorie pentru Van Gaal



**VIDEO** Gerrard a fost eliminat după 48 de secunde, în ultimul derby cu United! Victorie pentru Van Gaal

Internaţionalul englez Steven Gerrard, căpitanul lui Liverpool, a fost eliminat după numai 48 de secunde de joc de la intrarea sa pe teren, în debutul reprizei secunde a meciului cu Manchester United, disputat duminică după-amiază în campionatul Angliei.

Stevie G. a urmărit de pe banca de rezerve prima parte a meciului de pe Anfield Road. El a fost introdus în joc imediat după pauză, însă a primit la scurt timp cartonaşul roşu, după un fault dur asupra lui Ander Herrera. A fost cea mai rapidă eliminare din Premier League a unui jucător al echipei gazdă, care intră în joc din poziţia de rezervă.

VEZI AICI ELIMINAREA LUI GERRARD

Steven Gerrard, în vârstă de 34 ani, se află la ultimul său sezon la FC Liverpool, club la care şi-a petrecut întreaga carieră. Mijlocaşul englez urmează să joace din vară la echipa americană Los Angeles Galaxy.

Manchester United s-a impus cu 2-1 pe terenul lui FC Liverpool, graţie golurilor marcate de spaniolul Juan Mata (min. 14 şi 59). Pentru gazde a înscris Daniel Sturridge (min. 69). De menţionat că oaspeţii au ratat şi o lovitură de la 11 metri în prelungirile partidei, prin Wayne Rooney (min. 90+4).

Mata a devenit astfel al cincilea jucător care reuşeşte o dublă pe terenul lui Liverpool, în istoria campionatului. Mai mult, el este primul jucător iberic care înscrie două goluri pe Anfield în istoria "cormoranilor".

Reuşita prin care oaspeţii au deschis scorul a fost prima din istoria Premier League construită de doi spanioli: Herrera a dat pasa decisivă la golul lui Mata.

VEZI AICI REZUMATUL MECIULUI

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑