Meci superb pentru fotbalistul roman Alexandru Maxim




Echipa sa, Stuttgart, a invins-o acasa pe Eintracht cu scorul de 3 la 1. Maxim a marcat un gol si a dat o pasa decisiva.


Oaspetii de la Eintracht au inscris primii in meciul cu Stuttgart. Seferovic a fost autorul golului, in debutul reprizei secunde. Gazdele au avut o revenire splendida si mai intai au egalat, apoi au juns in avantaj, in minutele 63 si 66. Ginczek a marcat golurile, al doilea – dupa o pasa geniala data de Alexandru Maxim. Mijlocasul roman avea sa puncteze si el, in minutul 80. 

 

A fost al 2-lea gol marcat de Maxim pentru Stuttgart, in sezonul actual, si al 10-lea de cand joaca la clubul german. Romanul are si 5 pase decisive in stagiunea curenta. Dupa victoria cu Eintracht, scor 3 la 1, Stuttgart, insa, a ramas pe ultimul loc in campionat. Tot ieri, Borussia Dortmund a castigat partida de pe terenul gruparii Hanovra cu 3 la 2. Aubameyang a inscris doua goluri. 

 

Borussia Dortmund ocupa locul 10 in Bundesliga. In acelasi timp, a 3-ea clasata Bayer Leverkusen s-a impus la limita in fata lui Schalke, scor 1 la 0, in deplasare. Bellarabi le-a adus victoria farmacistilor.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑