Empoli - Sassuolo 3-1. Record pentru gazde, după al optulea meci fără înfrângere



**Empoli - Sassuolo 3-1.** Record pentru gazde, după al optulea meci fără înfrângere

După trei remize consecutive în Serie A, Empoli a dat lovitura în etapa a 28-a. Jucătorii antrenați de Maurizio Sarri au obținut prima victorie din ultimii 6 ani cu Sassuolo, scor 3-1.

Riccardo Saponara a deschis scorul după numai 25 de secunde din repriza a doua, însă Empoli a fost în avantaj doar 3 minute. Rugani a gafat incredibil în careu și și-a trimis mingea în propria poartă.

Antrenorul gazdelor a fost extrem de inspirat și l-a introdus pe Levan Mchedlidze, care a împins mingea în poartă la doar 13 secunde de la intrarea pe teren, după ce Saponara a dat pasa decisivă.

Mijlocașul de 23 de ani a stabilit rezultatul final, 3-1 pentru Empoli, cu prima sa dublă din carieră. Gazdele au ajuns la 8 meciuri fără înfrângere, record în istoria clubului.

EMPOLI: Sepe - Hysaj, Rugani, Barba, Mario Rui - Croce ('84 Signorelli), Valdifiori, Vecino - Saponara ('70 Zielinski) - Pucciarelli, Maccarone ('58 Mchedlidze)
Antrenor: Maurizio Sarri

SASSUOLO: Consigli - Gazzola, Acerbi, Peluso, Longhi ('84 Lazarevic) - Taider, Magnanelli ('70 Floccari), Missiroli - Berardi, Zaza, Sansone ('75 Floro Flores)
Antrenor: Eusebio Di Francesco

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑