Bawab a jucat la forțele din Primera Division: "Țin cu Realul, dar Messi este cel mai bun"



 

**VIDEO** Bawab a jucat la forțele din Primera Division:

Iordanianul Thaer Bawab este singurul jucător din Liga 1 care a fost atât la Real Madrid, cât și la Barcelona. Atacantul Craiovei și-a făcut junioratul la Real, iar amintirile sale din vestiarul galacticilor sunt neprețuite.

"Eu am prins lo galactico, cu Zidane, Beckham, Raul, Figo, Ronaldo, Robinho, Cassano, i-am prins pe toți galacticii. Îmi amintesc că Fabio Cannavaro era puternic, făceam așa glume, dar cu Zidane și Raul era mai greu, puneau mai mult distanță, așa puțin. E căpitanul și Zidane e Zidane", a spus Bawab pentru Digi Sport.

Comparat cu Zinedine Zidane la acea vreme, Bawab a ajuns la echipa a doua a Barcelonei. În anul petrecut în Catalonia, Bawab a avut o companie selectă. Rijkaard era antrenor și în lot se regăseau Ronaldinho, Eto'o şi Messi. Starul argentinian este, de altfel, favoritul iordanianului.

"Eu țin cu Realul, dar părerea mea personală, Messi este cel mai bun, cred că o să fie și cel mai bun. Messi a bătut toate recordurile și o să mai bată, pentru că încă e tânăr".

Barcelona - Real se joacă astăzi, de la ora 22:00, ÎN DIRECT și în exclusivitate în România pe Digi Sport 1. Fazele VIDEO vor fi în timp REAL pe www.digisport.ro și pe telefonul mobil, la adresa m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑