Golurile sfârșitului de săptămână în fotbalul mic al Europei. Care a fost cel mai frumos? SONDAJ



 

**VIDEO** Golurile sfârșitului de săptămână în fotbalul mic al Europei. Care a fost cel mai frumos? SONDAJ

În fiecare săptămână, reușitele spectaculoase nu lipsesc din campionatele mari ale Europei, însă fotbalul mic, din ligile inferioare, produce de multe ori faze superbe și goluri pe măsură.

Așa s-a întâmplat și sâmbătă, când în Ungaria și Spania s-au înscris două goluri antologice. În eșalonul secund al vecinilor noștri, Gyirmot și Bekescsaba au încheiat la egalitate, scor 2-2, Birtaland Botond egalând pentru oaspeți printr-o execuție senzațională, de la 16 metri, care a surprins întreaga asistență. Maghiarul a evoluat și în România, la FC Bihor.

Un gol deosebit s-a înscris și în liga a doua din Spania, în meciul dintre Alcorcon și codașa Barcelona B, aflată pe penultimul loc în clasament. Deși echipa a doua a catalanilor este la un pas de liga a treia, jucătorii de calitate nu lipsesc din echipă, iar în ultimul meci au fost titulari jucători precum Munir, Halilovic sau Adama Traore.

Învinsă cu 1-3, Barcelona a marcat un gol superb prin Gerard Gumbau, un mijlocaș în vârstă de 20 de ani. În minutul 30, la scorul de 2-0 pentru Alcorcon, acesta a înscris cu călcâiul după un corner, fără nicio șansă pentru portarul advers.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑