"Revoluția" de la City! Englezii vor cheltui 200 de milioane de lire pentru transferuri



Revoluția

VIDEO Barcelona - Man. City 1-0. Manchester City a dezamăgit și în acest sezon european, campioana Angliei fiind eliminată din UEFA Champions League de Barcelona, după faza optimilor de finală, scor general 3-1.

Șefii lui City au fixat deja un buget de 200 de milioane de lire sterline pentru perioada de transferuri din vară, o serie de nume importante urmând să plece de la echipă. Steven Jovetic, Edin Dzeko și Aleksandar Kolarov vor pleca de la City cu siguranță, scrie presa din Anglia, însă lista ar putea conține și două nume surprinzătoare, precum Samir Nasri și Yaya Toure.

În plus, James Milner își va încheia contractul, iar șefii lui City i-au găsit, deja, înlocuitor: Ross Barkley, mijlocașul de 21 de ani al lui Everton, care ar urma să fie transferat pentru 25 de milioane de lire sterline.

Țintele de top ale lui City sunt însă Kevin de Bruyne (Wolfsburg), Paul Pogba (Juventus), Jack Wilshere (Arsenal), Koke (Atletico Madrid), respectiv Kurzawa (Monaco). Englezii scriu că Pellegrini l-ar vrea și pe Raheem Sterling, care se apropie de finalul înțelegerii cu Liverpool.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑