Cum au călătorit jucătorii Realului la Barcelona. Oamenii lui Ancelotti, puși pe glume



**VIDEO** Cum au călătorit jucătorii Realului la Barcelona. Oamenii lui Ancelotti, puși pe glume

Un singur punct! Acesta este avantajul pe care Barcelona îl are în fața celor de la Real, înainte de El Clasico, programat duminică seara, de la ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1 și cu faze video ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Meciul este unul extrem de important în lupta pentru titlu din Spania, pe lângă încărcătura specifică unui El Clasico, astfel că lotul Realului a făcut deplasarea la Barcelona cu o zi înaintea partidei de pe Camp Nou.

Jucătorii madrilenilor au sosit la aeroport cu zâmbetul pe buze, extrem de relaxați, în timp ce antrenorul Carlo Ancelotti își studia telefonul extrem de preocupat, italianul intrând de mult timp în febra derby-ului.

Într-un material video realizat chiar de cei de la Real, sunt surprinse reacțiile jucătorilor înainte de decolarea avionului. Sergio Ramos a ocupat un loc lângă Iker Casillas, în timp ce Ronaldo, extrem de concentrat, a părut izolat de ceilalți colegi, care au preferat tabletele și laptopurile.

Atmosfera a fost una excelentă, vedetele lui Ancelotti erau puse pe glume, iar tensiunea nu s-a simțit, cu doar o zi înainte de El Clasico.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑