Steaua are cel mai slab retur din ultimii 6 ani. A marcat doar 10 goluri în primele 10 etape



 

**VIDEO** Steaua are cel mai slab retur din ultimii 6 ani. A marcat doar 10 goluri în primele 10 etape

VIDEO. Steaua - Oţelul 1-2. După meciul pierdut în faţa codaşei din Liga I, Steaua a rămas cu doar 14 puncte strânse în acest retur, în care revelaţia ASA Târgu Mureş s-a apropiat la numai un punct de trupa lui Costel Gâlcă.

În acest retur, gruparea "roş-albastră" a marcat numai 10 goluri în campionat, aflându-se în faţa celor mai slabe cifre din ultimii 6 ani. Ultima oară când fotbaliştii campioanei înscriau mai puţin de 10 goluri după primele 10 etape a fost în stagiunea 2008-2009. la capătul căreia Steaua termina pe locul 6, după Unirea Urziceni, Politehnica Timişoara, Dinamo, CFR Cluj şi Vaslui.

În ultimii doi ani, în care liderul a câştigat titlul sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf, cel care are mari şanse să revină la timonă la finalul acestei campanii, cifrele erau duble în acest punct, steliştii marcând 20, respectiv 24 de goluri.

Unul dintre motivele situaţiei tensionate ale trupei din Ghencea este plecarea lui Claudiu Keşeru la Al Gharafa. Internaţionalul român marcase în tur 12 goluri, cu două mai multe decât întreaga echipă, în 2015.

George Ţucudean şi-a trecut în cont cele mai multe reuşite ale unui stelist în acest an (3) şi este urmat de Raul Rusescu (2), Cristi Tănase (2), Andrei Prepeliţă, Adi Popa şi Gabi Iancu.

1. Steaua - Oţelul 1-2. VIDEO
2. Gaz Metan - Steaua 1-2. VIDEO
3. Steaua - Viitorul 4-1. VIDEO
4. Ceahlăul - Steaua 0-1. VIDEO
5. Pandurii - Steaua 3-1. VIDEO
6. Steaua - CFR 1-0. VIDEO

Tănase şi compania au avut un avantaj de 13 puncte în faţa echipei lui Liviu Ciobotariu după primele 17 etape, dar campionatul se va juca până la final, pentru cu ASA a recuperat 12 dintre ele.

Etapa a 28-a: U Cluj - Steaua
Etapa a 29-a: Steaua - Târgu Mureș
Etapa a 30-a: Dinamo - Steaua
Etapa a 31-a: Steaua - Chiajna
Etapa a 32-a: FC Brașov - Steaua
Etapa a 33-a: Steaua - Botoșani
Etapa a 34-a: CSMS Iași - Steaua

Etapa a 28-a: Târgu Mureș - Pandurii
Etapa a 29-a: Steaua - Târgu Mureș
Etapa a 30-a: Târgu Mureș - Viitorul
Etapa a 31-a: Gaz Metan - Târgu Mureș
Etapa a 32-a: Târgu Mureș - Petrolul
Etapa a 33-a: Astra - Târgu Mureș
Etapa a 34-a: Târgu Mureș - Oțelul

Toate meciurile din Liga 1 sunt ÎN DIRECT la Digi Sport 1, iar fazele video sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro!

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑