Selectionata Moldovei la fotbal in sala, pregatita de Cupa FMF. Cu cine vor intalni tricolorii in semifinala




Selectionata Moldovei la fotbal in sala este pregatita de Cupa FMF, un miniturneu consacrat implinirii a 25 de ani de la fondarea Federatiei Moldovenesti de Fotbal. Daca trec de Grecia in semifinale, tricolorii ar putea intalni in ultimul act Azerbaidjanul.

 

4 echipe vor participa la Cupa FMF, care se va desfasura pe splendida arena din comuna Ciorescu, proaspat construita. Moldovenii spera sa demonstreze de ce sunt in stare. In semifinale, sportivii nostri vor da piept cu Grecia. 

 

Vladimir VUSATAI, SELECTIONER MOLDOVA: “Selecţionata Greciei este un adversar accesibil pentru noi. ” 

 

In cealalta semifinala, a doua selectionata a Romaniei va juca impotriva echipei Azerbaidjanului, considerata favorita a miniturneului. Azerii se afla pe locul 7 in Europa si pe pozitia a 13-a in topul mondial. La Chisinau ei vor veni cu un lot ce include 6 jucatori naturalizati: 4 brazilieni, un portughez si un italian. Moldovenii isi doresc sa castige primul meci si apoi sa joace finala anume cu Azerbaidjanul. 

 

Vladimir VUSATAI, SELECTIONER MOLDOVA: “Chiar şi pentru federaţie va fi o sărbătoare – să joace Moldova în finală. Aşa că ne vom strădui să ajungem acolo.” 

 

Selectionerul Moldovei, Vladimir Vusatai, a facut modificari in lot, comparativ cu ultimele meciuri oficiale, cele din calificarile Campionatului European. 

 

Vladimir VUSATAI, SELECTIONER MOLDOVA: “A treia parte din jucători va evolua în premieră pentru selecţionată. Cred că este un imbold pentru cei ce încă nu au jucat, candidaţi. ” 

 

Cupa FMF, miniturneu consacrat celei de-a 25-a aniversari de la fondarea Federatia Moldovenesti de Fotbal, va dura 2 zile. Maine vor avea loc semifinalele, iar joi meciul pentru locul 3 si finala. Biletele pentru o zi de turneu costa 30 de lei. 

 

Alexandru BURLAC, PRESEDINTELE FEDERATIEI DE FUTSAL MOLDOVA: “ Cine va fi in finala ? Speram ca Moldova va fi contra echipei mai puternice din alta pereche.”


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑