Bayern Munchen a umilit-o pe FC Porto, scor 6 la 1. Nemtii s-au calificat in penultimul act VIDEO




Aseara s-au aflat primele doua semifinaliste din Liga Campionilor. A fost nebunie in Germania, unde Bayern Munchen a umilit-o pe FC Porto, scor 6 la 1, si gratie succesului nemtii s-au calificat in penultimul act. In semifinale merge si Barcelona, dupa o dubla victorie asupra celor de la Paris Saint Germain.

 

Fotbalistii de la Fc Porto au reusit o victorie surpriza acasa, scor 3 la 1, in fata celor de la Bayern Munchen, insa aseara in retur, deja nu au mai fost atat de buni. A fost un macel in Germania, chiar din prima repriza. Bavarezii i-au pus la respect pe portughezi si conduceau cu un incredibil 5 la 0 la pauza. A marcat cine a dorit. Thiago Alcantara, Jerome Boateng, Thomas Muller si Robert Lewandowski cu o dubla, au intors soarta echipei calificate. In partea secunda nemtii nu au mai fortat, iar pe final s-a mai inscris de doua ori. Jackson Martinez a marcat golul de onoare pentru lusitani, iar scorul final de 6 la 1 a fost stabilit de Xabi Alonso. Astfel Bayern merge pentru a patra oara consecutiv in semifinale si nemtii tintesc ultimul act al competitiei, care va fi gazduit de Berlin.Cea de-a doua semifinalista a serii este FC Barcelona. Dupa 3 la 1 in Franta, catalanii au invins-o pe Paris Saint Germain si acasa. Aseara a fost 2 la 0, gratie dublei lui Neymar. Barca merge in penultimul act al Ligii Campionilor pentru a opta oara in ultimii 10 ani.


Luis ENRIQUE, ANTRENOR FC BARCELONA: “Ne-am calificat, nu trebuie deja sa predam armele. Trebuie in continuare si in semifinale sa fim mai buni decat echipa adversa, sa tindem spre alt obiectiv si sa demonstram in teren ca meritam sa jucam si finala.”


Laurent BLANC, ANTRENOR PSG: “Daca nu inscrii goluri, nu ai cum spera sa te califici. Barcelona a meritat calificarea, dupa un alt meci bine jucat, in care nu a avut probleme.”


In aceasta seara se vor afla celelalte doua semifinaliste. AS Monaco primeste vizita celor de la Juventus Torino, iar Real Madrid o intalneste pe rivala din oras Atletico Madrid.


Sursa: protv.md
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑