Ghinion pentru Mihai Pintilii. A vrut să dea gol cu U Cluj, dar s-a accidentat! Nu se știe cand va reveni pe gazon



 

 **VIDEO** Ghinion pentru Mihai Pintilii. A vrut să dea gol cu U Cluj, dar s-a accidentat! Nu se știe cand va reveni pe gazon

VIDEO Pandurii - U Cluj 0-1. Gorjenii au avut parte de o seară de coșmar în ziua de luni, 20 aprilie, în etapa a 27-a din Liga 1. Pintilii, unul dintre cei mai buni jucători ai gorjenilor, s-a accidentat și va lipsi o perioadă de pe gazon.

Doar 23 de minute, din meciul cu U Cluj, a fost Mihai Pintilii în plenitudinea forțelor sale. În loc să marcheze, Pintilii s-a ales cu o accidentare serioasă, deși nu a fost lovit de niciun adversar. Ungurușan a centrat de pe dreapta, Munteanu a respins riscant până la marginea careului de 16 metri, de unde ex-stelistul a reluat din prima.

Pintilii a lovit greșit balonul, cu piciorul stâng, după care a căzut la pământ și a țipat de durere. Mijlocașul a continuat partida, dar nu pentru mult timp din cauza durerilor, astfel că în minutul 38 a fost înlocuit.

”Pintilii va sta cel puțin trei săptămâni după accidentarea suferită cu U Cluj, iar Matulevicius ar putea rata restul sezonului”, a spus Eugen Pârvulescu, președintele celor de la Pandurii.

În aceste condiții, este foarte probabil ca Pintilii să nu mai evolueze pentru gorjeni în actualul sezon. De altfel, la finalul campionatului se va încheia și perioada de transfer a mijlocașului de la Al Hilal.

Internaționalul român va fi nevoit să revină la gruparea saudită, după care va vedea dacă va continua acolo, dacă va fi iar împrumutat la o altă echipă sau dacă își va rezilia contractul. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑