Reghe a revenit în țară. Glume la aeroport: "Te bucuri, că o să câștige Petrolul campionatul, este?"



 

**VIDEO** Reghe a revenit în țară. Glume la aeroport:

Laurenţiu Reghecampf a făcut o scurtă vizită în România, pentru a rezolva câteva probleme personale, dar fostul antrenor al Stelei a plecat imediat în Arabia Saudită, pentru a pune la punct pregătirea de vară înainte de primul său meci oficial cu Al Hilal.

Sub comanda campionului Ligii 1, Al Hilal va juca primul ei meci oficial pe 18 august, în campionatul saudit, contra lui Al Shoalah. Duminică, la plecarea din România, Reghecampf a fost întâmpinat de mai mulţi jurnalişti la aeroport, iar antrenorul a glumit cu unul dintre aceştia, care o vede pe Steaua foarte slăbită după plecarea sa.

După check-in, Reghecampf "l-a luat în primire" pe ziarist, pe care l-a întrebat cu zâmbetul pe buze: "Ce bucuros eşti, că ia Petrolul, poate câştigă Petrolul campionatul, este?". Tehnicianul nu a aşteptat prea mult replica însă: "Păi nu câştigă!", a mai spus Reghe, convins că forţa Stelei se va vedea şi în viitorul sezon al Ligii 1.

Oamenii din fotbalul românesc consideră că Steaua va avea un campionat mai dificil în ediţia 2014/2015, în condiţiile în care Petrolul şi Astra se vor întări simţitor, pentru a putea ataca locul 1 cu şanse reale. Noul sezon al Ligii 1 va începe pe data de 25 iulie (DETALII).


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑