Mutu: ”Petrolul nu mai este o echipă oarecare, ci una foarte mare din fotbalul românesc!”



Mutu: ”**Petrolul nu mai este o echipă oarecare, ci una foarte mare** din fotbalul românesc!”

Adi Mutu spune că la Ploiești sunt toate condițiile pentru ca Petrolul să se lupte la campionat, în plus calificarea în grupele UEL este o mare miză.

Petrolul are ambiții mari pentru sezonul viitor. Ploieștenii susțin că sunt pregătiți pentru a câștiga titlul în Liga 1, au în plan și cele două cupe interne, dar și calificarea în grupele Europa League.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru site-ul oficial al clubului, Adrian Mutu a spus de ce Petrolul este una dintre echipele îndreptățite a spera la cununa cu lauri.

”Campionatul este prioritatea noastră pentru sezonul viitor și nu neapărat pentru faptul că Petrolul face 90 de ani, ci pentru că Petrolul și-a format un grup de jucători cu o altă mentalitate în ultimii ani, o mentalitate de echipă mare, plus că toate condițiile de aici ne obligă să dăm 100% pe teren și să câștigăm sezonul intern. De aceea suntem foarte concentrați pentru îndeplinirea obiectivului, mai ales că vedem câtă lume este implicată aici, care este emulația. Suntem gata de luptă și fizic și psihic”, a spus Mutu.

Chestionat în privința contracandidatelor la titlu, dar și a țelurilor europene, ”Briliantul” a spus:

”Nu trebuie să ne fie frică de presiune. Spre exemplu, mie mi s-a părut normal, în iarnă, să se anunțe că obiectivul nostru este câștigarea campionatului, chiar dacă asta a implicat de la sine o presiune mare asupra noastră.

Nu s-a îndeplinit, au fost critici, dar astfel de aspecte fac parte din viața unei echipe mari. Cei care au venit la Petrolul și cei care suntem aici, cunoaștem foarte bine aceste chestiuni.

Petrolul în momentul de față nu mai este o echipă oarecare, ci una foarte mare a României și trebuie să înveți să trăiești cu acest lucru. Cât despre Europa, noi ne-am propus să ajungem în faza grupelor, nu cred că este un obiectiv îndrăzneț”, a conchis Mutu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑