Contra mai așteaptă surprize în Liga 1



Petrolul a debutat cu o victorie în Liga 1, iar Cosmin Contra și-a felicitat elevii pentru cele trei puncte obținute la Cluj, în deplasarea cu Universitatea. 1-0 s-a terminat meciul de pe Cluj Arena, după golul decisiv marcat de Younes Hamza, în repriza secundă (VIDEO). 

"Sunt mulțumit. Chiar dacă n-am marcat în prima repriză, am dominat, am avut posesie bună și ne-am creat ocazii de gol. Din acest punct de vedere era important ca noi să nu primim gol. Am ratat mult astăzi, dar mi-a plăcut atitudinea băieților și țin să-i felicit", a declarat Cosmin Contra la Fanatik Show, ÎN DIRECT pe Digi Sport.

Contra știa dinaintea partidei că va avea mult de muncă pentru a obține toate cele trei puncte în duelul cu prietenul Ionel Ganea: "Mă așteptam ca echipa lui Ganea să fie bine ordonată tactic, să se bată pentru fiecare minge. Este un rezultat meritat, Petrolul a dominat de la un capăt la celălalt jocul. Prima repriză poate n-am avut ritmul din a doua repriză, când am fost mai agresivi, am făcut pressing, toată lumea s-a mișcat și a cerut mingea".

Valoarea echipelor din Liga 1 nu este una așa de scăzută pe cât spun alții, consideră Contra: "Nu mai există echipe mici în România. Orice echipă te poate încurca dacă nu ești concentrat și nu își respecți adversarul. Toate echipele sunt bine poziționate pe teren, se bat pentru fiecare minge. Nu mă gândesc la contracandidatele la titlu".

Despre marcatorul golului victorios, Hamza, antrenorul prahovenilor a declarat: "Hamza are golul în sânge, e un atacant care profita de orice ocazie. A avut și alte ocazii, și o bară. Cu venirea celorlalți doi atacanți care au semnat deja, eu cred că vom deveni mai puternici. Important este să-i integrez în angrenajul echipei, așteptăm să le vină cărțile verzi".

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑