Torje și Marica sunt criticați pentru transferul în Turcia: "Își pot crește din nou cota, la Națională"



 

**VIDEO** Torje și Marica sunt criticați pentru transferul în Turcia:

Ionuţ Lupescu nu vede cu ochi buni plecările lui Gabi Torje şi Ciprian Marica din Primera Division la Konyaspor, echipă care anul trecut a terminat abia pe locul 11 în campionatul Turciei.

Căpitanul naţionalei, cotat la 2,5 milioane de euro, a reuşit să marcheze în sezonul trecut de 6 ori în cele 27 de partide jucate în campionat pentru Getafe, în timp ce Torje nu a înscris în tricoul lui Espanyol, pentru care a jucat în 12 meciuri.

"Este păcat că nu au reușit să joace în vest, dar până la urmă este important să și joace meci de meci, ceea ce nu s-a prea întamplat cu mulți în vest. Deocamdată, dacă asta e situația, asta e valoarea, nu avem ce face, important e ca jucătorii să vină cu plăcere la echipa națională și au o posibilitate să își crească așa din nou cota", a spus Lupescu.

Ionuţ Lupescu este tranşant când vine vorba de calificarea tricolorilor la Campionatul European din 2016. Chiar dacă nu are cea mai bună generaţie de fotbalişti la dispoziţie, Victor Piţurcă nu are voie să rateze turneul final din Franţa.

"Au o grupă accesibilă, un sistem care ar putea să le fie favorabil, acum eu sper ca Pițurcă să găsească jucătorii și să aibă insipirația și norocul nesecsar pentru a lua punctele. Problema e că noi căutăm un lider, dar avem nevoie de un grup", a mai afirmat Lupescu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑