Milsami a MERITAT calificarea: Vulturii rosii au replicat taios, dupa ce inainte de meci bulgarii se vedeau victoriosi la scor - VIDEO




Am meritat calificarea, asta au spus jucatorii echipei Milsami dupa ce au eliminat-o aseara din Liga Campionilor pe multipla campioana a Bulgariei. Vulturii rosii au replicat taios, dupa ce inainte de meci bulgarii se vedeau victoriosi la scor.

 

 

Petru RACU, FUNDAS MILSAMI ORHEI: “Pai ei inainte de meci au spus ca sunt mai buni si ne bat 2, 3 la 0, insa pana la urma fotbalul se joaca in teren si le-am demonstrat ca suntem mai buni.”

 


In plus fundasul vulturilor Petru Racu le-a sters nasul bulgarilor marcand al doilea gol, fiind introdus surprinzator pe post de atacant.


Petru RACU, FUNDAS MILSAMI ORHEI: “Am fost surprins cand mi-a spus sa ies atacant, insa mi-a spus sa ma agat de cateva mingi adica sa ajut baietii sa se odihneasca pentru ca erau ultimile minute, sa fac tot posibilul sa tin de minge. A sa ca sunt bucuros ca am indeplinit maximum, chiar si am marcat. ”


Cu siguranta un alt erou al meciului de ieri a fost si portarul Radu Mitu, care a reusit in cateva randuri sa-si salveze echipa.


Radu MITU, PORTAR MILSAMI ORHEI: “Nu pot sa-mi exprim fericirea, astazi e cea mai frumoasa zi din viata mea, de pana acum. / Prin munca pe care am depus-o zi de zi eu cred ca am meritat sa ne calificam mai departe. ”

 


De partea cealalta jucatorii echipei bulgare s-au declarat surprinsi de rezultat.


Cosmin MOTI, FUNDAS LUDOGORET RAZGRAD: “Nu e o tragedie, e o rusine pot spune asa, sau mai bine zis o dezamagire mare pentru noi. / Ne-am batut de doua ori ce mai e de vorbit. ”

 


Vladimir STOIANOV, PORTAR LUDOGORET RAZGRAD: “Ce pot sa spun, este un şoc pentru echipa noastră. Nimeni nu s-a aşteptat la un astfel de rezultat, eram siguri că ne vom califica mai departe. / Au avut noroc, au avut două momente şi în ambele au marcat, în schimb noi am avut 7, 8, 10 ocazii şi am înscris doar un gol. ”

 


La partida istorica a lui Milsami a asistat ieri si seful FMF, Pavel Ciobanu, care crede ca echipa din Orhei poate ajunge si mai departe in Liga Campionilor. 

 


Pavel CIOBANU, PRESEDINTE FMF: “Eu cred ca in fotbal de doua ori la rand sa castigi asta nu-i intamplator si victoria este pe merit. / Daca o sa castigam meci dupa meci se poate de ajuns si pana in finala, trebuie de jucat. Eu cred ca tragerea la sorti, si ce echipe acolo sunt pana acuma merge tare bine. Cu echipa din Albania se poate de jucat, asta nu-i Liverpool, sau alta, Everton acolo, sau o echipa din Italia.”

 


Milsami o va intalni pe Skenderbeu in primul meci pe teren propriu, pe data de 28 iulie, apoi partida retur se va disputa peste o saptamana in Albania.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑