REPORTAJ Unirea Jucu joacă miercuri, cu Petrolul, în Cupă, în nocturnă, prima oară în istoria clubului



022 сентября 2014

 

**VIDEO REPORTAJ** Unirea Jucu joacă miercuri, cu Petrolul, în Cupă, în nocturnă, prima oară în istoria clubului

Meciul cu Petrolul e ca un vis împlinit pentru jucătorii de la Unirea Jucu. Pe lângă întâlnirea cu vedetele lui Gheorghe Mulțescu, ardelenii veniți din liga a treia vor juca, în premiera, pe un stadion cu nocturnă. Meciul va fi transmis în direct pe Digi Sport 1, miercuri, de la ora 18:30.

Reporterul Digi Sport, Alexandra Turda, a vorbit despre atmosfera dinaintea jocului:

“Cei de la Unirea Jucu și-ar fi dorit să întâlnească Petrolul pe teren propriu, pentru că micuța arenă din Jucu se umple la fiecare partidă jucată acasă. Pentru că vor juca pe Cluj Arena, jucătorii din Jucu vor juca în culorile Universității Cluj: alb și negru.”

Antrenorul ardelenilor, Alpar Meszaros știe că meciul de pe Cluj Arena e o șansă unică:

“Ne bucurăm de ceva deosebit. Un stadion foarte frumos și pentru o echipă de divizia C e o sărbătoare, ceva deosebit. Eu cred că unii nici nu au jucat cu nocturnă până acum.”

Toto Tamuz e omul care va decide meciul la Cluj, cred ardelenii, care și-ar fi dorit să-l cunoască și pe Adrian Mutu. Vlad Pop recunoaște:

“Pentru Comuna Jucu e ceva foarte important și ne bucurăm foarte mult că am picat cu Petrolul.”

Unirea Jucu - Petrolul e în direct la Digi Sport miercuri, de la ora 18:30. Cele mai importante faze sunt în timp real, VIDEO, pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑