Steaua e impresionată de ascensiunea CFR-ului: "Ne batem la titlu și cu ei!"



022 сентября 2014

 

După ce în primele 3 etape nu a reușit să adune decât 4 puncte și a pierdut derby-ul cu Steaua, CFR Cluj a mers din victorie în victorie și s-a impus în următoarele 5 jocuri.

Cel mai recent succes al feroviarilor a venit sâmbătă, pe terenul Oțelului (0-1 DETALII ȘI VIDEO AICI), rezultat care o menține pe CFR Cluj pe locul secund în Liga 1, la două puncte de Steaua.

Președintele roș-albaștrilor, Valeriu Argăseală, a comentat forma bună a ardelenilor într-o intervenție telefonică avută în cadrul emisiunii "Fotbal Club", și consideră că trupa lui Miriuță reprezintă un adversar puternic în lupta pentru cucerirea unui nou titlu de campioană:

"CFR a devenit un adversar în lupta pentru titlu, pun probleme și ei sigur se gândesc la titlu, chiar dacă nu o fac declarativ.", a spus Argăseală.

În următorul meci din Liga 1, Steaua va întâlni Astra pe teren propriu, echipa care i-a furat ultimele două trofee: Cupa și Supercupa României. Un eventual succes în confruntarea cu giurgiuvenii ar cântări mult în lupta pentru prima poziție, crede conducătorul Stelei.

"Cred că o victorie asupra Astrei ar întări încrederea echipei și ar da măsura ei. Mă aștept ca Astra să fie o echipă extrem de incomodă în meciul cu noi și să joace altceva decât a făcut-o în meciul cu Pandurii.", este de părere Argăseală.

După două partide de coșmar, pierdute la scor cu CFR Cluj și Dinamo Zagreb, Astra a reușit să se impună cu emoții, în fața Pandurilor, scor 2-1 (DETALII ȘI VIDEO AICI).

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑