1.200 de elevi i-au primit cu garda de onoare pe japonezi la antrenament, după victoria cu Africa de Sud



022 сентября 2015

 

**VIDEO** 1.200 de elevi i-au primit cu garda de onoare pe japonezi la antrenament, după victoria cu Africa de Sud

Japonia a învins cu 34-32 Africa de Sud, sâmbătă, în cea mai mare surpriză din istoria Cupei Mondiale de rugby și și-a atras simpatia iubitorilor sportului cu balonul oval din întreaga lume. La două zile după succesul miraculos de la Brighton and Hove, 1.200 de elevi i-au primit pe niponi la antrenament cu garda de onoare.

A fost un moment emoționant luni după amiază la Brighton College, acolo unde se antrenează selecționata niponă, atunci când jucătorii au coborât din autocar la marginea terenului în fața a 1.200 de elevi ai colegiului care au format garda de onoare, tunelul tradițional din rugby prin care au trecut învingătorii Africii de Sud.

Antrenorul Eddie Jones, cel care a condus Japonia la victoria de sâmbătă, a povestit momentele ce au urmat eseului decisiv marcat în prelungiri de elevii săi: “Când am coborât pe teren părea că toată lumea plânge. Niciodată n-am văzut atâția uriași în lacrimi. Au fost scene absolut incredibile care îmi vor rămâne toată viața în memorie. Niciodată n-o să mă opresc din a fi uimit de psihicul japonez. Băieții aceștia pare că plâng atunci când sunt fericiți și râd când sunt nervoși, e aproape total opus felului de a fi al occidentalilor. Iar lacrimile lor erau sâmbătă pe teren. Un loc unde a fost umitor să mă aflu.”

Localinicii din Brighton i-au adoptat deja pe jucătorii naționalei Japoneze, care duminică de dimineață au jucat tenis pe plajă cu trecătorii pe care i-au întâlnit atunci când au ieșit la plimbare.

Pentru Japonia, urmează miercuri un meci la fel de important ca cel împotriva Africii de Sud. De la ora 16.30 vor întâlni Scoția, într-o partidă care va fi transmisă în direct de Digi Sport 2.

PROGRAMUL COMPLET AL CUPEI MONDIALE DE RUGBY


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑