Kharja s-a accidentat chiar la meciul de debut la Steaua. Când revine pe teren marocanul



022 сентября 2015

 

**VIDEO** Kharja s-a accidentat chiar la meciul de debut la Steaua. Când revine pe teren marocanul

Houssine Kharja, marocanul de 32 de ani transferat de Steaua săptămâna trecută, a debutat în meciul cu Concordia Chiajna, câștigat cu 3-1 de roș-albaștri. După 55 de minute, însă, Mirel Rădoi l-a înlocuit pe mijlocaș, întrucât acesta suferise o contractură.

Nicolae Dică, antrenorul secund al campioanei, i-a liniștit pe fanii Stelei, declarând, în direct la Digi Sport, că accidentarea magrebianului nu este una gravă.

”Toată lumea a văzut că Houssine Kharja este un jucător de valoare, care ne ajută foarte mult. Se vede că a jucat foarte mult în Italia. Nu are nimic grav, a ieșit de pe teren pentru că are o contractură. De la pauză ne-a zis că simte ceva la gambă. Oricum, plănuisem să îl schimbăm”, a spus Nicolae Dică.

De altfel, însuși mijlocașul a susținut, la finalul întâlnirii, că nu are nimic grav și că își dorește să fie pe teren și la meciul cu Universitatea Cluj, din cupă, de joi, 23 septembrie.

„Am ieșit pentru că mă durea foarte tare piciorul. Vreau să joc și în meciul cu Universitatea Cluj. N-am vrut să risc pentru că am doar două zile la dispoziție să mă recuperez. Sunt fericit că am purtat noroc echipei”, spusese Kharja.

Cel mai probabil, mijlocașul marocan va fi pe teren la meciul de joi, de la ora 20:30, transmis ÎN DIRECT la Digi Sport și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro, întrucât accidentarea sa nu necesită repaos prelungit.

Vezi mai jos cele mai importante faze în care a fost implicat Kharja în meciul cu Chiajna:


Источник – DIGIsport


ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ

ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑